DESPRE NOI

Bine ati venit!

Suntem Maria si Bogdan, 2photo - o echipa de fotografi din Bucuresti cu o pasiune pentru povesti frumoase si fotografie. Ne-am cunoscut la un curs de fotografie si, mana in mana, am pornit pe un drum nou.

Bogdan este un magician atunci cand vine vorba de computere si perfectionist pana la obsesie. Ii plac: muzica buna (ascultata la device-uri create chiar de el), cafeaua la ibric, astronomia, narghileaua, ceasurile mecanice. Se bucura de orice activitate ii capteaza atentia si pune toata pasiunea si resursele in a descoperi de ce, cum, cine, cand.

Maria este usor distrata, entuziasta si perseverenta. Are o pasiune pentru HandMade: ceramica, bijuterii, dar si pentru pictura, grafica, design interior. Se bucura oricand de o ceasca generoasa de cafea si de o zi innorata cand poate fotografia oriunde.

Marcel este asistentul perfect la procesarea imaginilor. Este parte din echipa de circa un an, dar calitatile sale sunt un mare plus. Este vesel, pus mereu pe sotii si adora jucariile. Ati ghicit! Marcel este cel mai simpatic buldog francez.

E randul vostru!