FOTOGRAFIE DE VACANTA

Londra in Noiembrie

Cum nu exista prilej mai grozav pentru fotografiat decat concediul, iata Londra in fotografii de vacanta.

La inceput de septembrie, impreuna cu trei colege am inceput sa organizam mica vacanta de toamna-iarna :) in Londra. In curand va povesteste Silviana cum a inceput, de fapt, totul.

Din povestirile prietenilor care au vizitat deja orasul, pierderea nu era prea mare (sa vizitezi Londra vara sau iarna e cam acelasi lucru: vremea mohorata te urmareste in orice anotimp). Iata de ce am plecat la drum impacati cu gandul ca vom plimba o umbrela prin oras: de la un pub la altul, de la un obiectiv turistic (dap, suntem iremediabil impatimiti vizitatori de muzee si galerii) la celalalt.

Am gasit un oras imbracat deja de sarbatoare, cu oameni relaxati, atmosfera festiva si, curios, vreme minunata.

Am colindat strazile Londrei si ne-am bucurat de fiecare descoperire: o usa, un pub, o cladire, un pasaj (sa nu ne dati in vileag! – am fotografiat cu entuziasm chiar si curtile interioare).

Intr-una dintre zile ne-am oprit infometati la un local cu burgeri - The Honest Burger, din Soho. Am incercat burgerul cu vita (Honest) care vine insotit de cei mai grozavi cartofi prajiti cu lamaie si rozmarin (dap, si noua ne e la fel de pofta). Si cum nu puteam lasa neinsotite asemenea bunatati, am completat cu  bere englezeasca si cidru – ambele produse in apropiere de Londra.

Trebuie sa recunoastem ca The Honest Burger isi merita pe deplin locul intre cele mai bune localuri cu burgeri ale Londrei.

Se pare ca londonezii au Barber Shop-uri cochete la fiecare colt, toate amenajate in cele mai nastrusnice moduri – n-am fi crezut. Gasiti mai jos preferatele noastre:

La Madame Tussauds ne-am pozat regulamentar cu toate celebritatile. Trebuie sa ne credeti pe cuvant.

Am vizitat Sea Life cu entuziasmul unor copii si ne-a incercat dezamagirea cand am aflat ca pinguinii (pe care asteptam cu nerabdare sa ii vedem) erau la culcare. :(

Si, dap, am vazut Londra si de sus…..

Voi ce alte minunatii ati descoperit in Londra?