Newborn

Nou-nascutii cresc rapid in primul an de viata. La nastere cantaresc intre 2800 si 4000 g, cresc cu circa 50% in inaltime si isi tripleaza greutatea in primul an. Bebelusul tau va incepe sa zambeasca in doar cateva zile si va merge in jurul varstei de 1 an. Iata de ce primul an de viata este atat de pretios. Este oportunitatea perfecta de a surprinde ipostaze unice si de a pastra amintiri nepretuite.

Sedinta foto de nou-nascuti (newborn) are loc in primele 10 zile ale bebelusului in studioul nostru din Bucuresti. Sedinta foto poate avea loc si acasa, dar, in acest caz, se va transforma in documentarea vietii de familie impreuna cu bebelusul. Astfel, nu va fi o sedinta foto stilizata, precum cea din studio. Programarea sedintei foto de nou nascut se face din timpul sarcinii, iar detaliile se stabilesc la 1-2 zile de la nastere.

Iti doresti o sedinta foto newborn pentru bebelusul tau? Ne-ar face placere sa ne contactezi si sa ne spui mai multe despre cum iti imaginezi sedinta foto stilizata de nou-nascut sau reportajul vietii de familie impreuna cu noul venit. Foloseste formularul de contact.