SEDINTA FOTO STUDIO PENTRU BOOK ACTOR

Impreuna cu Gabriela am organizam intotdeauna proiecte speciale (unele izvorate din cele mai nastrusnice idei). Gasesti aici unul dintre ele - sedinta foto in natura.

Nici de aceasta data nu ne-a dezamagit - a venit cu o noua provocare: un book pentru Actori.

Artist Book (in acest caz, Actor Book) este o galerie de imagini in care artistul (actorul) este surprins in diferite ipostaze menite sa dezvaluie emotii, stari, sentimente. Daca ai nevoie de o galerie de fotografii pentru Artist Book-ul tau, da-ne de veste si vom pune la punct impreuna o sedinta foto in studio sau intr-o locatie aleasa de tine!

Cu acesta ocazie am aflat cu tristete ca Artist Book-uri exista acum doar in format digital, si nu printat - asa cum le sta cel mai bine fotografiilor. :(

Inarmati cu entuziasmul caracteristic am ras, am plans, ne-am intristat, ne-am strambat, ne-am emotionat, am fost surprinsi, jucausi, agitati, nelinistiti, nervosi, tulburati, vioi, strengari impreuna cu Gabriela la sedinta foto pentru Actor Book, din studioul nostru din Bucuresti. Imaginile noastre favorite sunt mai jos.

PS: Sa nu credeti ca Gabriela este trista de fel (chiar din contra), dar se intampla mereu sa preferam imaginile in care este mai degraba visatoare si melancolica. ;)